Welkom op de site van Alcwaerder Administratiekantoor B.V., uw zakelijke dienstverlener.
Vanuit onze kantoren in Alkmaar, Amstelveen en Hoofddorp, bieden wij ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf, maar ook startende ondernemingen, een uitgebreide ondersteuning op administratief gebied. Tevens verzorgen wij ook de aangiftes inkomstenbelasting voor particulieren.

Onze kantoren zijn constant in beweging om de ontwikkelingen in ons vakgebied bij te houden. Wij hechten in onze dienstverlening, naast een professionele houding en ruim 40 jaar ervaring ook veel waarde aan persoonlijk contact met onze cliënten. Indien gewenst kunnen wij u ook op locatie van dienst zijn.

Alcwaerder Administratiekantoor B.V. heeft betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan en vanzelfsprekend wordt er op gepaste wijze met uw persoonlijke- en bedrijfsgegevens omgegaan. Wij vinden privacy en deskundigheid belangrijk voor het bestaan van een goede samenwerking. Maar tevens zo belangrijk is dat wij proactief willen meewerken en meedenken met uw bedrijf.

Ook uw bedrijf laten we graag de vruchten plukken van onze kennis en ervaring. Daarom vindt u aan de linkerkant van uw scherm een menu waarin wij wat meer vertellen over de verschillende disciplines en bijbehorende informatie binnen onze kantoren, wilt u meer informatie dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Alcwaerder Administratiekantoor B.V.
Uw zakelijk dienstverlener