Juridisch Advies
Hoewel juridische zaken in veel ondernemingen geen prioriteit hebben, leidt juridische bewustwording vaak al op korte termijn tot aanzienlijke kostenbesparingen. Alcwaerder Administratiekantoor geeft juridische zaken daarom graag een vaste plaats in uw organisatie. Inzichtelijk, deskundig en recht voor zijn raap. Altijd op een praktische wijze, van het verwerken van bezwaar- en beroepschriften, als ook ondersteuning bij contractenbeheer en juridisch organisatieadvies..
Aangezien geen organisatie gelijk is, is de praktijk van de opdrachtgever in alle gevallen ons uitgangspunt. Uiteraard gecombineerd met de kennis en expertise van Alcwaerder Administratiekantoor binnen het betreffende segment.

Wij hebben ervaring met de naleving van wet- en regelgeving en nemen de interne organisatie en inrichting van de bedrijfsprocessen onder de loep, waarbij wij vaststellen en onder meer, antwoord geven op:
  • Welke juridische risico's loopt de organisatie?
  • Hoe kan juridisch verantwoord worden gepresteerd?
  • Hoe zijn juridische kosten te beperken?
Wet- en regelgeving is vaak voor meerdere uitleg vatbaar en bovendien continu aan verandering onderhevig. Specialistische kennis is daarom noodzakelijk, zodat u als ondernemer niet aan het kortste eind trekt. Alcwaerder Administratiekantoor levert juridische ondersteuning die is toegespitst op de specifieke kenmerken van uw onderneming. Wij beschikken over ruime ervaring in het bedrijfsleven en hebben goede contacten met betrouwbare deurwaarders en advocaten. Kortom, u bent verzekerd van deskundige hulp bij het zo snel mogelijk oplossen van juridische vraagstukken. En dat tegen aantrekkelijke tarieven.

Bij het ondertekenen van een contract wilt u de zekerheid dat u in de toekomst niet wordt verrast door onvoorziene kosten of problemen. Wij assisteren u bij het opstellen en beoordelen van allerlei soorten contracten. Ook voor het opstellen van arbeidsovereenkomsten bent u bij ons op het goede adres. Waar nodig schakelen wij een notaris, jurist of advocaat in om de zaken goed te regelen.